11 Nisan 2013 Perşembe

27-The Bedtime Bear.Arkadaş Kitabevinde gördük bir kaç hafta önce ve hemen internet sitesinden sipariş ettik.Pop-up kitap koleksiyonumuza ekledik ve çok da iyi ettik. Ian Whybrow u ve kitaplarını bilmiyordum açıkçası ama Axel Scheffler'i tabii biliyorduk. Julia Donaldson hikayelerini canlandırdığı çizimlerinden.Resimlerde gördüğünüz gibi hareketli, 3 boyutlu ve sürprizli bir kitap.İngilizce, ancak metinler oldukça kısa ve anlaşılır sayılır.Yaklaşık 18,00 TL ödedik diye hatırlıyorum.



28-Tickle, gıdıklama, gıdıklanma demekmiş..Kitapta da tüylü bir canavar gizli yerlerden çıkıp kitaptaki diğer kahramanları gıdıklıyor.





29-Bu 3 kitabı birlikte sipariş vermiştik Arkadaş Kitabevinden.Çünkü hem fiyatları uygundu hem de sınırlı sayıda getirildiğini bildiğim için kaçırmak istememiştim Ece Özge adına.Bu kitap pop-up değil, sayfalarında kapaklar var ve kaldırdığında hikaye kapakların altındaki çizimlerde devam ediyor.Bu kitapta 3 ayrı hikaye var; Postman Bear, Hide-and-Seek Pig, Rabbit's Nap.48 sayfalık kalın bir kitap ama her sayfada 2 cümle ve oldukça anlaşılır yalın bir resim olunca akıp gidiyor.Ama daha biz 3.hikayeye geçemedik o kadar odaklanamıyoruz hala:)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder